Odkazy

Na webu probíhá velká aktualizace informací.

Na webu probíhá velká aktualizace informací.


Diskuzní fórum

Podpořte TV Zpravodaj

Anketa:

TOPlist



Den s Novou 2018

18. září 2018 - zdroj TV Nova

Tisíce fanoušků prožily Den s Novou a s hvězdami televizní obrazovky!

Na dva a půl tisíce fanoušků, sedm desítek hereckých a moderátorských osobností TV Nova a třináctihodinový maraton prohlídek kulis a dekorací nejoblíbenějších seriálů TV Nova. Takový byl druhý ročník festivalu Den s Novou, tentokrát pořádaný přímo z míst, kde vznikají dlouhodobě nejúspěšnější seriály Česka!

Opět po roce měli diváci TV Nova možnost navštívit ateliéry, v nichž se natáčí seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, a užít si bohatý třináctihodinnový program. Po celý den bavila návštěvníky vystoupení finalistů SuperStar a také soutěžících z pořadu Tvoje tvář má známý hlas. "Zpíval jsem písničku od moldavské skupiny O-Zone, Dragostea Din Tei. To bylo poprvé, kdy ji ode mne diváci mohli slyšet, protože až večer číslo mohli vidět ve Tváři,” prozradil Robert Jašków, kterého na podiu vystřídaly jeho kolegyně z pořadů Tvoje tvář má známý hlas a Ordinace v růžové zahraě 2 Michaela Badinková nebo vítězka SuperStar Tereza Mašková, a také dřívější účastníci show Hana Holišová a Milan Peroutka.

Den s Novou 2018 - Václav Matějovský a Ondřej Havel

Den s Novou přinesl fanouškům unikátní možnost osobně se setkat s hvězdami televizní obrazovky. Těch se za autogramiádovými stoly během celého dne vystřídalo neuvěřitelných jednasedmdesát. Nechyběli mezi nimi kromě zmíněných účinkujících také například Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Markéta Fialová, Ljuba Krbová, Jan Čenský, Miroslav Etzler, Martin Stránský, Petr Vacek, Kristina Kloubková, Martin Pouva, Michal Jančařík, Marika Šoposká, Berenika Kohoutová, Šárka Vaculíková, Kryštof Rímský a mnozí další…

Celým dnem provedli moderátoři a herci seriálu Ulice Václav Matějovský a Ondřej Havel.

"Já mám tato setkání rád. Pro lidi je to rodinný výlet, pro nás je to jedinečná možnost přímého kontaktu s naším divákem," netajil se radostí z akce Rey Koranteng, podobně viděla Den s Novou i jeho kolegyně, moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová: "Krásně nám vyšlo počasí. Diváci tady mají spoustu atrakcí, mají tu co vidět, takže co víc si přát. Musím říct, že mám ráda Dny s Novou, kdy se setkávám s našimi fanoušky tváří v tvář. Většinou je máme za kamerou a dnes přímo před sebou. Je hezké vidět, jakou mají radost, že se s námi vidí.”

Vstupenky na Den s Novou byly vyprodané během jediného týdne. Den s Novou byl současně dnem, kdy jsme si všichni přáli, aby ateliéry byly nafukovací a my tak mohli jedinečný zážitek z prohlídek kulis a setkání s hvězdami zprostředkovat většímu počtu návštěvníků. Zájem o Den s Novou byl enormní, nás to pochopitelně velmi těší a děkujeme našim divákům za tento krásný projev věrnosti.

Den s Novou 2018

Den s Novou 2018, foto TV Nova.


 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum