Odkazy

Na webu probíhá velká aktualizace informací.

Na webu probíhá velká aktualizace informací.


Diskuzní fórum

Podpořte TV Zpravodaj

Anketa:

TOPlist



Universal Channel

Zdroj: Universal Channel

Universal Channel v listopadu a prosince nabídne Hollywoodské hity

Programové schéma na listopad a prosinec nabídne divákům kromě pokračování premiérových řad seriálů Havaj 5-0 (3) a Spravedlnost v krvi 3 také velkolepou filmovou podívanou. Těšit se mohou ti, kteří sázejí na kvalitní filmy se zvučnými hereckými jmény.

Listopad je zasvěcen nerozlučné dvojici Ben Affleck a Matt Damon – vždy v sobotu od 21:00 hod.

16. 11. se premiérově na Universal Channel objeví psychologické drama Hráči s fenomenálním hazardním géniem Mattem Damonem. O týden později to bude thriller Falešná hra, s Benem Affleckem a Charlize Theronovou a poslední listopadovou sobotu se představí drama Talentovaný pan Ripley, s Mattem Damonem, Gwyneth Paltrowovou  a Jude Lawem.

Sérii pak zakončí 7. 12. romantické drama Nahoru, dolů – s Benem Affleckem a Gwyneth Paltrowovou.

Prosinec pak bude patřit exkluzivním premiérám vánočních filmů, ale také akčním trhákům.  14. 12. ovládne televizní obrazovky i arénu smrti Gladiátor Russel Crowe, o týden později pro změnu zhrzená nevěsta ve žlutém obleku – čeká nás Kill Bill s Umou Thurmanovou. Závěr měsíce bude patřit Brendanu Fraserovi a krásné Rachel Weiszové v dobrodružných snímcích Mumie a Mumie se vrací.

Skvělé filmové zážitky s hollywoodskými hvězdami pak mohou diváci očekávat i v roce 2014.


Falešná hra Falešná hra
Gladiátor Gladiátor
Hráči Hráči
Kill Bill Kill Bill
Mumie Mumie
Mumie se vrací Mumie se vrací
Nahoru dolů Nahoru dolů
Talentovaný pan Ripley Talentovaný pan Ripley

O Universal Networks International

Universal Networks International, globální televizní divize společnosti NBC Universal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 176 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo a Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě.

Universal Networks International také spravuje filmový kanál Movies 24 a plánuje zařazení kanálu KidsCo. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí on-air a digitálního zpravodajství na světě, spravuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC New.

Universal Networks International je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia a světově známé zábavné parky. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum