Odkazy

Na webu probíhá velká aktualizace informací.

Na webu probíhá velká aktualizace informací.


Diskuzní fórum

Podpořte TV Zpravodaj

Anketa:

TOPlist



Speciál Policie Modrava

27. března 2017 - zdroj tisková zpráva

TV Nova ve spolupráci s vydavatelstvím Bauer Media připravila speciál Chvilky pro tebe věnovaný Policii Modrava, který diváky provede těmi nejkrásnějšími kouty Šumavy. Fanouškům představí známá i utajená místa, která si „zahrála“ v oblíbeném krimi seriálu. Na výlet diváky a čtenáře zvou tvůrci i protagonisté a společně se mohou vydat po stopách případů Soni Norisové alias Jany Vinické, které se svým týmem řešila. Časopis fanouškům prozradí, jak to všechno bylo ve skutečnosti a ukáže, že Šumava je přírodní ráj, který ale občas umí také překvapit.

„Šumavská krajina je pro mě srdcovou záležitostí, je to místo, kde se cítím doma. Když nemám v Praze práci, snažím se být na Šumavě co nejvíc. Jsem rád, že mohu čtenářům doporučit a ukázat místa, která patří k těm nejkrásnějším v České republice. Věřím, že si sem najdou cestu a objeví skryté a málo známé zákoutí této krásné krajiny. Navíc čtenářům ukážeme i místa, kde jsme se štábem natáčeli a prožili tři pracovní léta se seriálem Policie Modrava,“ říká řežisér Jaroslav Soukup.

„Součástí praktického průvodce s inspirativními tipy na výlety jsou i zajímavé rozhovory, nádherné fotografie a spousta luštění pro volný čas. Navíc čtenáři hned v úvodu naleznou přehledný kalendář akcí, díky kterému jim neunikne žádná událost, kterou mohou navštívit v průběhu sezony,“ říká Anna Suchá, ředitelka korporátní komunikace skupiny Nova.

Speciál Policie Modrava najdou fanoušci na pultech od pondělí 27. března 2017.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum