Odkazy

Na webu probíhá velká aktualizace informací.

Na webu probíhá velká aktualizace informací.


Diskuzní fórum

Podpořte TV Zpravodaj

Anketa:

TOPlist



Programy rodiny FilmBox v novém designu

Praha, 7. října 2013 – Společnost SPI International, provozovatel filmových programů FilmBox, změnila během neděle 6. října kompletní grafickou podobu všech svých TV programů. Změna se dotkla všech zemí, kde jsou tyto programy vysílány. Oživeno bylo logo, které se nově vyznačuje jednoznačným spojujícím prvkem. Tento jasný jednotící prvek dává pod jednu střechu celou rodinu rozmanitých programů od filmových, dokumentárních, hudebních, sportovních, módních až po erotické. Zároveň se změnou loga došlo ke změně celkového grafického vyznění všech programů z rodiny FilmBox. Změna je výsledkem několikaměsíční analýzy programového portfolia, která probíhala pod vedením vnitřního oddělení marketingu společnosti SPI International. Moderní vzhled se v celém regionu představí pod novou značkou: „Sjednocení pestrosti“.

Berk Uziyel, ředitel brandu FilmBox a nových mediík tomu dodává, "Našim cílem bylo, aby grafika všech programů působila jednotně i přes jejich programovou pestrost. Nová loga jsou proto vázána jednotným písmem a charakteristickým grafickým prvkem. Specifičnost jednotlivých tematických programů je zdůrazněna použitím barvy. Celá grafika byla zároveň navržena s důrazem na dynamiku rozvoje celé společnosti."

S tímto přístupem byl vytvořen soubor moderních log, která kladou důraz na individuální a jedinečný charakter každého kanálu. Přesvědčit se ostatně můžete zde:

Zdroj: SPI International

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum