Odkazy

Na webu probíhá velká aktualizace informací.

Na webu probíhá velká aktualizace informací.


Diskuzní fórum

Podpořte TV Zpravodaj

Anketa:

TOPlist



Prima: Už dost šéfe a programové změny

Více o pořadu Už dost, šéfe! >>>

 

Ano, šéfe! se dočkalo pokračování! 

Populární Ano, šéfe! se dočkalo pokračování. Pořad s názvem Už dost, šéfe na něj navazuje. Jistě potěší fanoušky populárního šéfa, které velmi často zajímalo, jak navštívené restaurace fungují s odstupem času. Prima tedy nyní tímto formátem svým divákům vychází vstříc. Už dost šéfe, je série návratových dílů s oblíbeným moderátorem formátu Ano, šéfe! Zdeňkem Pohlreichem.

V rámci každého návratu budou restaurace znovu krátce představené  a díky archivním záběrům budou mít diváci možnost připomenout si některé stěžejní situace z původního natáčení. První úlohou Zdeňka bude provést revizi, nakolik byly aplikovány změny, které v rámci natáčení navrhl. Je možné, že navrhované změny vedly k celkovému rozkvětu podnikání dotyčného majitele restaurace, je však také možné, že díky jeho rezistenci se podnikání stále točí dokola. Je však také možné, že aktuální situace v restauraci se natolik liší od té, která vedla k původnímu natáčení, že bude potřeba zrevidovat původní doporučení.  Při návratech jde i o to, že restaurace může o svojí nálepku se Zdeňkem a hvězdami přijít nebo dokonce získat i o hvězdičky více. Záleží skutečně na tom, jak si restaurace vedou a jestli si pod odvysílání Ano, šéfe! hvězdy uhájí nebo naopak o ně přijdou. Formát Ano, šéfe! se stal díky své sledovanosti a ohlasu bez nadsázky celospolečenským fenoménem. Je diskutovaný napříč sociálními skupinami, Zdeněk Pohlreich má prokazatelný vliv na změnu stravovacích návyků a na vztah restauratér - host. Nekonečné internetové diskuse o Ano, šéfe! mají místy až obsedantní charakter.  Zdeněk Pohlreich je prostě silná  osobnost, díky které o dramatické ale i vtipné situace není nouze.

Diváci uvidí první z celkem šesti dílů Už dost, šéfe ve středu 30. 10. ve 21. 45 na Primě. V úvodu se fanoušci šéfa mohou těšit  na restauraci Bohéma  v Brně, která má novou majitelku, a která se snaží očistit pověst restaurace od původních majitelů.

V Praze dne 11. 10. 2013

Jana Mrákotová - PR manager

TISKOVÁ ZPRÁVA, PÁTEK 11. ŘÍJNA 2013

Změny v programové nabídce televize Prima se týkají především úterních a středečních večerů na Primě a pondělního prime-time na Prima COOL, odkud se stěhuje oblíbená Partička.

V úterý se mohou diváci nově těšit na česko-slovenský sitcom Drahá tchýně. Příběh se točí kolem spokojeného manželského života bývalého fotbalisty a jeho manželky, bývalé modelky, který je vážně narušený po příchodu panovačné tchýně z Prahy. Tchýně se stává postrachem celé rodiny – nikdy nevíš, kdy se objeví; nikdy nevíš, kdy tě ovládne; nikdy nevíš, kdy zaútočí. Každý z členů rodiny je jiný, ale neumí bez sebe žít. Třígenerační československá rodina, která řeší víceméně běžné životní situace, se stává pro českého diváka vtipným zrcadlem jeho vlastního života.

Po této novince se na Primu vrací Partička. „Partičku jsme se rozhodli vrátit na Primu na přání diváků. Věřím, že na Primu Partička přivede i fanoušky, které získala na COOLu,“ říká Roman Mrázek, šéf programu kanálů skupiny Prima.

V pořadí třetí inovací podzimního schématu je středeční nasazení dalšího pořadu se Zdeňkem Pohlreichem – Už dost šéfe. „Zdeněk Pohlreich je pro nás zárukou kvality. Divácká poptávka po pořadech s ním je stále velmi silná. Proto jsme se rozhodli nasadit ještě na podzim kromě Česko vaří s Pohlreichem živě i další, dá se říci osvědčený, formát s ním,“ vysvětluje Roman Mrázek.

DAVID VANÍČEK - VEDOUCÍ PR A TISKOVÝ MLUVČÍ FTV PRIMA

Další podrobnosti k pořadům Drahá tchýně a Už dost šéfe vám zašleme během dne.

Prime-time na Primě tak bude mít od 28. října 2013 následující podobu:

Pondělí

20.15 Cesty domů II.

21.35 TOP STAR magazín

Úterý

20.15 VyVolení – Zúčtování

21.35 Drahá tchýně

22.10 Partička

Středa

20.15 Cesty domů II.

21.45 Už dost šéfe!

Čtvrtek

20.15 VyVolení – Výzva

21.35 Křižovatky života

Pátek

20.15 VyVolení – Duel

22.10 Show Jana Krause

Sobota

20.15 Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ

21.40 FILM

Neděle

20.15 ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT

23.05 VyVolení – Noční show


Drahá tchýně Drahá tchýně
Už dost, šéfe Už dost, šéfe
Už dost, šéfe Už dost, šéfe
Už dost, šéfe Už dost, šéfe
Už dost, šéfe Už dost, šéfe

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum