Odkazy

Na webu probíhá velká aktualizace informací.

Na webu probíhá velká aktualizace informací.


Diskuzní fórum

Podpořte TV Zpravodaj

Anketa:

TOPlist



Prima: Moderátoři natáčeli jarní identy

31. března 2017 - zdroj tisková zpráva - FTV Prima

Prima: Moderátoři zpráv řádili v ateliéru, natáčeli jarní identy

Zpravodajské studio vystřídali za zelenou klíčovací stěnu ateliéru! Moderátorské dvojice primáckých zpráv Gabriela Lašková s Romanem Šebrlem a Klára Doležalová s Karlem Voříškem natáčeli nové jarní identy, ve kterých si hrají s obřími písmeny svých křestních jmen.

Gabrile Lašková vystřídala korunku za čelenku a před velkým G si ji parádně upravila„Když tam text není, tak si to fakt užívám a je to paráda,“ pochvalovala si krátké upoutávky bez textu Gábina. Jaké pro ni bylo vrátit se missí podoby? „No je to dost retro teda to musím říct,“ směje se Gábina.

Roman Šebrle je za siláka, který jako nic vyhodí obří O ve svém jméně do výšin. „Těším se, jak to bude finálně vypadat,“ řekl Roman.

A Kláru Doležalovou překvapilo horko v ateliéru. „Zdá se to hrozně jednoduché, ale není, protože děláte minipohyb třeba prstem a opakujete to tisíckát a musíte se u toho nějak tvářit. Je to težké a co človek hrozně vnímá, že je tam hrozné horko, takže stéká čůrek… no… nebudu ukazovat kam,“ směje se Klára.

Gabrile Kratochvílová

Před zelenou klíčovací stěnou se natáčí kvůli tomu, aby se barva a triky na pozadí daly měnit. Výslednou podobu pětivteřinových identů tak nikdo z nich dopředu netušil.

Fotogalerie:


 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum