Odkazy

Na webu probíhá velká aktualizace informací.

Na webu probíhá velká aktualizace informací.


Diskuzní fórum

Podpořte TV Zpravodaj

Anketa:

TOPlist



DVB-T finder

Android aplikace slouží pro vyhledávání digitálního televizního signálu a vysílání televizních a rádiových stanic. DVB-T finder je funkční pro Českou republiku, Slovensko, Německo a Polsko. Autor aplikace Maciej Grzegorczyk (Polsko), jeho další aplikace na Google Play.

Po vyhledání se zobrazí: vzdálenost vysílače, jméno vysílače, název multiplexu, kanál, výkon a po rozkliknutí se zobrazí televizní stanice vysílající z konkrétního vysílače.

Program používá GPS a internet. Dokáže vyhledat vysílače DBV-T v okruhu až 100 km a zjistit o nich další informace. Nastavit můžete rozsah vyhledávání, parametr antény i zobrazení grafu náklonu (elevace). Místo přijmu a vysílání a tím i spojnici, po které by měl signál jít lze zobrazit na mapě. Elevece je pak zobrazena v grafu, který ukazuje profil terénu. U aplikace se zobrazuje reklama.

Mínusy: aplikace bohužel není zcela aktuální. Chybějí některé regionální sítě, vysílače a televizní programy u vysílačů. Příklad - u MUX 3 jsou uvedeny pouze stanice: Óčko, Prima Love, Šlágr TV a Prima ZOOM.

Aplikace je zcela zdarma a existuje i verze pro Austrálii. Za vyzkoušení určitě také stojí SatFinder, který mimo verzi zdarma existuje i v placené verzi SatFinder pro (49,35 Kč).

Stáhnout aplikaci DVB-T finder můžete ZDE.

Další aplikace: DVB-T meter (zdarma), Antenna Pointer (zdarma) a Antena Pointer pro (185,07 Kč).

Zdroj fotografií aplikace - Google Play.

Představeny budou postupně další zajímavé aplikace pro televizní vysílání.


 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum